.

Μενού

Στοιχεία Επικοινωνίας

Η EFNMS γιορτάζει την 50ή επέτειο με ένα photo book

Το 2020 η EFNMS, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Εταιρειών Συντήρησης, γιορτάζει την 50ή επέτειό της. Για αυτή τη χαρούμενη περίσταση, η EFNMS δημοσιεύει ένα photo book με 24 εμπνευσμένες εικόνες σχετικά με τη συντήρηση και τη διαχείριση εξοπλισμού. Το photo book θα δείξει τον αντίκτυπο, την προστιθέμενη αξία και τη σημασία της συντήρησης.

Δημοσιεύστε τη φωτογραφία συντήρησης σας

Μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτό το photo book: Η EFNMS φιλοξενεί έναν διαγωνισμό φωτογραφιών για να βρει τις 24 καλύτερες φωτογραφίες. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους: είτε είστε επαγγελματίας του κλάδου, εργαζόμενος συντήρησης ή φωτογράφος (ερασιτέχνης), οι φωτογραφίες σας είναι ευπρόσδεκτες στην ιστοσελίδα maintenance.photo.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν έως τις 10 Ιουλίου 2020 και πρέπει να σχετίζονται με ένα από τα διάφορα θέματα στη συντήρηση εξοπλισμού (βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μηχανήματα και εξοπλισμός, κτίρια και εγκαταστάσεις, υποδομές και δίκτυα, μεταφορές,…):

  • Εκτέλεση συντήρησης
  • Σχεδιασμός & προετοιμασία συντήρησης
  • Τεχνική επιθεώρηση
  • Τεχνικό σχέδιο
  • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων
  • Έξυπνα εργαλεία, λύσεις Προγνωστικής Ανάλυσης & Συντήρησης 4.0

Πώς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό;

  1. Τραβήξτε μια φωτογραφία που απεικονίζει τέλεια τον αντίκτυπο, την προστιθέμενη αξία και τη σημασία της συντήρησης.
  2. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα maintenance.photo
  3. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και ανεβάστε την φωτογραφία

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μπορείτε να εισαγάγετε όσες φωτογραφίες θέλετε. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 10 Ιουλίου 2020. Μπορείτε να δείτε τους κανόνες του διαγωνισμού εδώ.

Τι μπορείτε να κερδίσετε;

Οι 24 φωτογραφίες με την υψηλότερη βαθμολογία εμφανίζονται στο EFNMS photo book. Η εικόνα με τους περισσότερους πόντους λαμβάνει 800 €, η δεύτερη καλύτερη 400 € και η τρίτη θέση λαμβάνει 200 €.

Οι βαθμολογίες για τις φωτογραφίες βασίζονται σε πόντους που απονέμονται από την κριτική επιτροπή του EFNMS και στον αριθμό των ψήφων που ψήφισε το ευρύ κοινό. Το ευρύ κοινό μπορεί να ψηφίσει τις αγαπημένες του φωτογραφίες από τις 11 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου 2020. Οι δημοφιλείς ψήφοι λαμβάνουν το 30% στη συνολική βαθμολογία. Οι βαθμοί της κριτικής επιτροπής EFNMS ανέρχονται στο 70%. Οι νικητές και οι επιλεγμένες φωτογραφίες ανακοινώνονται την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του διαγωνισμού φωτογραφιών

Share:

Περισσότερα Άρθρα