.

Μενού

Στοιχεία Επικοινωνίας

Lean Manufacturing Conference 2022: Τι θα δείτε στις 29 Νοεμβρίου

Το Lean Manufacturing Conference έρχεται για 2η συνεχή χρονιά να προάγει την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών Λιτής Παραγωγής, που μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής μεταποίησης. Top experts κι εκπρόσωποι κορυφαίων βιομηχανιών μοιράζονται real-life εφαρμογές, εμπειρίες και διδάγματα από το ταξίδι του Λιτού Μετασχηματισμού τους, αναδεικνύοντας τις σημαντικές βελτιώσεις -μεταξύ άλλων- στην αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Μεταξύ των διεθνών ομιλητών βρίσκονται οι:

  • Gunnar Brunius,VP & General Manager Lehigh Valley Operations, Mack Trucks – a Volvo Group Company
  • Carlo Gozio,EUROMED Senior Sales Expert, Dassault Systèmes
  • Greg Kinsey,Independent Industry Advisor, Former VP for Digital Manufacturing at Hitachi
  • Rogerio Pacheco,VP Global Value Chain, Barry Callebaut
  • Marc Winkelman,Global Director Manufacturing Innovation Capability, P&G

Την ελληνική εμπειρία μοιράζονται εκπρόσωποι από: Corinth Pipeworks, Elbak, FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ, Kleemann Hellas, Nestlé Hellas, Sunlight Group Energy Storage Systems, Veridos Matsoukis.

Το Lean Manufacturing Conference πραγματοποιείται με την Τιμητική Υποστήριξη της Ελληνικής Παραγωγής – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ) και της Hellenic Maintenance Society (HMS). Επιστημονικός συνεργάτης διατελεί το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης “Operational Excellence in Manufacturing” του ΕΚΠΑ.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η Dassault Systèmes και Χορηγοί οι εταιρείες: ΕΥ, Lean Transformations Group, Schneider Electric και Vimachem. Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: Indeavor και YIALELIS Industrial Applications.

 

Share:

Περισσότερα Άρθρα